top of page

Over ons

In oktober 2012 begon Liselotte met een paar groepjes leerlingen in Velden aan haar eigen dansstudio.

Liselotte heeft haar Bachelor in Dance Education in Arnhem op ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten behaald in 2010. Het belangrijkste voor haar is dat leerlingen op een goede, verantwoorde manier kennis kunnen maken met en kunnen genieten van verschillende dansstijlen. Een goede lesopbouw en knowhow verlangt ze van de docenten die bij haar lesgeven, zodat de leerlingen een goede dansbasis ontwikkelen. Talentontwikkeling staat ook hoog op de plank en sinds 2 seizoenen zijn er ook selectiegroepen in de dansstudio. Om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen werken we dan ook met gediplomeerde of in opleiding zijnde dansdocenten van een MBO of HBO  opleiding uit het Nederlandse dansacademie onderwijs. 

 

Wie geven er les bij Dansstudio Liselotte Gijsen in het seizoen 2018-2019?

Liselotte Gijsen geeft de allerjongsten les: peuters en kleuters. Waarbij ze in de lessen aandacht besteedt aan de beginselen van dans, gericht op wat je met je lijf allemaal kan maar ook met de ruimte om je heen en anderen die daarin dansen. De structuur van een dansles wordt gelijk aangeleerd op speelse wijze en met thema's die bij de doelgroepen passen wordt er naar een curriculum toegewerkt. Naast deze jongste dansers geeft Liselotte ook les aan beide selectie groepen (de techniekuren), urban aan groep 3-4 en groep 5-6 en jazz/show voor groep 3-4. 

Melissa Manders

Melissa loopt al bijna vanaf het begin mee op de Dansstudio. Melissa kwam Liselotte helpen tijdens het eerste seizoen toen Liselotte zwanger was. Melissa zat toen al in Arnhem op de MBO Artiest Show Dansopleiding van RijnIJssel waar zij afgelopen jaar is afgestudeerd. Deze duizendpoot had al een mbo opleiding afgerond en gaat nu naast het geven van danslessen ook nog een HBO studio Pedagogiek doen in Nijmegen. Melissa verzorgt de urban lessen voor groep 7-8 en de jongeren en geeft les aan onze gevorderde jongeren groep op de vrijdagavond, zij geeft dan commercial jazz. 

Romy Schoutese

Romy Schoutese (Maastricht, 1994) is gepassioneerd danseres, dansdocente en choreografe. Al op vijftien jarige leeftijd besloot zij naar Amsterdam te verhuizen om daar haar droom na te jagen. In 2012 haalde zij haar diploma aan de vooropleiding van de Nationale Balletacademie, onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten, tegelijkertijd met haar VWO diploma. 

Ze besloot haar studie te vervolgen aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem en ontving in 2017 haar diploma voor de Bachelor Docent Dans. In haar afstudeeronderzoek richtte ze zich op de combinatie van het werk als uitvoerend danser en dansdocent binnen het educatief dansgezelschap de Stilte in Breda. 

 

Binnen haar danslessen geeft Romy haar passie en plezier door aan haar leerlingen en daagt hun uit om het beste in hunzelf naar boven te halen.  Het afgelopen jaar heeft Romy verschillende danslessen gegeven op Curacao, maar vanaf augustus/september 2018 zal ze bij ons klassiek ballet en moderne lessen gaan geven aan leerlingen vanaf 5 jaar en selectie C. 

bottom of page